Gave til fars dag: Fars dag gave ideer

Mindst to gange om året skal man finde en gave til ham; nemlig på hans fødselsdag og juleaften – men måske du også skal give en gave til fars dag?

Hos MicMic har jeg gode, unikke gaver til manden der har alt!
Ved første øjekast, kan det godt ligne, at jeg kun sælger lædertasker til kvinder, men det er bestemt ikke tilfældet! Faktisk kan du her på siden også finde punge, computers covers og pasholdere, som alle er gode gaveidéer til far på f.eks. som gave til fars dag.

Jeg kommer fra en typisk kernefamilie med en mor, far og en storebror. Det betyder også, at jeg mindst fire gange om året har skulle købe julegaver og fødselsdagsgaver til min bror og far. En opgave jeg vil kategorisere som tæt på umulig.
Hvis jeg selv skal sige det, er jeg et kreativt menneske, der både kan lide at give gaver men også finde på den helt rigtige gave til modtageren. Men disse fire gange om året bliver jeg sat på en alvorlig prøve!
(For ikke at tale om min kæreste, der også skal have en gave ind i mellem… Men jeg synes generelt min kæreste er lidt nemmere at give til. Måske er jeg bare heldig lige med ham!)

Jeg er meget bevidst om, at jeg ikke bare skal give en gave for at give en gave – beløbet er heller ikke afgørende for mig, faktisk kan det variere mellem hjemmelavede gaver til 500-600 kroners gaver. Jeg giver altid efter humør, idéer og ikke mindst, hvad jeg tror de vil få mest nytte af.

I denne artikel vil jeg gennemgå mine tips til giver til ham på f.eks. fars dag.
Gaverne kan dog også være til broren (som i mit tilfælde), kæresten eller en anden mand, der betyder noget for dig!


Gave til far på 50 år, 70 år eller alt imellem.

Lad os starte ved den første umulige gave.
I kender det sikkert: Han ønsker sig ingenting!
Hvis der endelig kommer nogle ønsker står der følgende tre ting på ønskelisten:
– Strømper
– En skjorte
– Underbukser

Men helt ærligt, hvor stolt er man lige over at give 10 par strømper?!
Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg synes ikke, det er den mest ophidsende gave at give.

Det næste jeg typisk tænker på er værkstedet! Og bilen!
Men nu har han haft værksted cirka 30 år, så tro det eller ej, han har virkelig alt – det samme gælder for bilen.
Udfordringen er også, at hvis han står og mangler noget, så kører han i byggemarked og køber det. Så er det ofte fordi, han netop skal bruge det lige nu og ikke om et halvt år.

Gave til bror

Denne synes jeg egentlig ikke burde være så svær, som den er!
Den seneste gave jeg har købt til ham, var hans 30 års fødselsdagsgave.

Jeg har en idé om at unge mænd har et interesseområde som f.eks. en sport, bilen, gaming eller lignende. Derudover forestiller jeg mig, at de interesserer sig for de nyeste gadgets og brands… Det er ikke tilfældet hos min bror, og måske heller ikke hos din?

Min bror underviser, dyrker sport udenfor ved hjælp af egen kropsvægt og udendørs træningsområder. Og så har han hverken hus eller bil, men en lejlighed. Derudover lever han ultra minimalistisk. Han har kun de ting, han absolut har brug for og alt andet er i hans øjne kaos, rod og unødvendigt.
Faktisk har jeg flere gange fået mine gaver retur, fordi han har sagt “hvad skal jeg bruge den til?”.

Tror I det er svært at købe gave til ham?! Svaret er ja!

Gode gaveideer til mænd

Nedenfor har jeg lavet en liste over unikke gaver til ham fra MicMic og derudover linket til at par andre inspirationssider.

Den første gave jeg vil fremhæve, er en gave der passer til alle mænd!

Herrepung i læder

Tiwi pungen er en perfekt gave til manden.
Den er stor nok til at rumme mønter, kort mv. men samtidig lille nok til at være i en jakkelomme eller bukselomme.
Denne lille herrepung er rå i stilen og syet i høj kvalitetslæder. Det betyder, at den tåler slid – og bliver faktisk kun mere cool med tiden.
Selv hvis modtageren ikke mangler en pung lige nu, kan den bruges, når den nuværende pung bliver slidt op.

Computer cover i læder

Både farmand og broren har en bærbar computer, ikke?
Det er mine i hvert fald. De har også begge afskyelige og opslidte covers til dem. Måske er det endnu en af de ting, man gerne vil have, men ikke lige selv vil bruge penge på?
Det er i hvert fald en rigtig god gaveidé til ham.

Dette computer cover er 13″ og syet i ruskind og filt. Indersiden består af filt, der beskytter coveret mod stød og ridser. Ydersiden er ruskind, der både har et naturligt og stilrent look. Coveret kan bruges både til opbevaring derhjemme, i en anden computertaske eller på arbejdet.

Bæltetaske i læder

Disse lækre bæltetasker i læder er unisex. Som det ses på billederne her, kan de snildt bruges til en mand eller dreng.
Taskerne er slim og virker derfor ikke som en dametaske. Samtidig får både den sorte og den brune bumbag en speciel patina, der gør den ekstra maskulin.
Min egen kæreste bruger faktisk denne taske til hans mobil og pung, når han rejser, cykler, er til koncert eller lignende.

Det var et par bud på gaver til herrerne i familien. Gaverne kan både gives til fødselsdag, i julen eller til andre anledninger. Jeg håber I kunne bruge det og fandt lidt inspiration.

Fandt du ikke præcis den gave, som du ville give til din far, bror – eller måske kæreste – så er jeg også faldet over denne side med gaveidéer hos Euroman. Alle gaverne er på redaktionens egen ønskeliste, så måske er der flere gode bud på en unik gave til ham.