Loader indhold i kurven...
Se kurven Gå til betaling
Total i kurven:
MiniMic titel billede
Pusletaske læder

Hvor er jeg glad for, at du er havnet her.
Du er måske lidt forvirret – fordi, hvorfor hedder pusletasken MiniMic og hvorfor ligger den på MicMics hjemmeside?

Jeg har valgt, at pusletasken her, skal være under brandet MiniMic, da jeg synes, at målgruppen og kommunikationen varierer for meget i forhold til MicMic. Da MiniMic pusletasken også er designet af mig, vil jeg sælge den her hos MicMic.dk, indtil den får sin egen hjemmeside.

MiniMic har dog allerede sin helt egen Instagram, hvor alle opdateringer kommer til at foregå. Den kan du følge lige her.


Hvorfor en pusletaske?

Lige siden jeg selv var barn, har jeg været vild med babyer. Jeg kan i særdeleshed slet ikke stå for alt det søde og fine ”udstyr” der findes til børnefamilierne.
Derfor var det nærliggende for mig, at designe noget til babyer eller forældre.

Selvom jeg er ret vild med at gå på opdagelse i de mange smarte løsninger, synes jeg også ofte, at udstyret er overdrevet og unødvendigt – faktisk komplicerer det ofte hverdagen, frem for at gøre den nemmere og mere overskuelig. Det gælder bl.a. den helt store pusletaske! For mig, ender tingene deri ofte i et stort kaos, hvor jeg alligevel ikke kan finde det jeg skal bruge, når baby skal skiftes på farten eller i barnevognen.
Og hvad er mere stressende end en skrigende baby og en sut, der er forsvundet i tasken?

 

Enkel løsning på en pusletaske i sort og brun

Med pusletasken ønskede jeg derfor, at designe en taske, der kunne bidrage til en mere overskuelig, funktionel og enkel baby-tid.
Den er ikke for stor, men har samtidig plads til nødvendighederne.
Omslaget kan åbne helt op, så du har nem adgang til indholdet. Der er store rum til bleer, servietter, tøj mv. og to rum med lynlås til mindre ting. Derudover har du mulighed for at sætte sutten fast i en indvendigt knap i tasken.

Jeg har valgt at designe tasken med en aftagelig rem.
Med remmen på, kan den udover at hænge over din skulder, også hænge på barnevognens styr – vælger du i stedet af fjerne remmen, kan den ligges under barnevognen uden at fylde.

 

Pusletaske i øko-venligt læder

Læderet til pusletasken er nøje udvalgt. Den er nemlig syet i øko-venligt læder. Det betyder, at læderet er garvet uden brugen af tunge kemikalier og er fri for f.eks. chrom.
Dette bæredygtige læder, stiger heldigvis i popularitet – det er fedt. Det betyder nemlig, at industrien og forbrugerne er blevet mere bevidste om miljøet og processerne bag produktionen. Det støtter MiniMic!

Du behøver ikke frygte, at læderet bliver grimt eller beskidt med tiden.
Jeg lover, at læderet blot får den flotteste patina med din families helt unikke historie og minder gemt i sig.

 

Klik lige her eller på billederne for at købe tasken.

Pusletaske i net
Pusletaske i brun står på gulvet
Pusletaske læder i brun på stol
Bletaske med stof ble
Pusletaske i læder der er foldet ud på gulvet