Loader indhold i kurven...
Se kurven Gå til betaling
Total i kurven:

HVEM ER JEG?

HVAD ER MICMIC?

En 8-årig pige blev i 2001 revet ud af det trygge danske samfund og placeret midt i den Cambodianske hovedstad Phnom Penh.
Lugten af tør støv, følelsen af nysgerrige lokale hænder der greb fat i hendes arm, og udsigten til ren kaos er de minder hun tydeligst husker fra de første par dage.

Men som dagene fløj, blev de nye indtryk i hovedstaden, til en normal hverdag fyldt med skole, venner, familie og ikke mindst oplevelser.
Ferier blev brugt på elefantryg i junglen, i regnsæsonen badede hun i de oversvømmede jordveje med resten af vejens lokale børn, og hun lærte at guffe ris morgen, middag og aften.

Hun lagde ikke længere mærke til støv og kaos, og var selv blevet en nysgerrig lokal indbygger.

Før hun havde set sig om, var seks år i Cambodia pludselig forsvundet bag hende.
Snuden skulle nu vendes retur mod det kolde Danmark.

Efter et par år hjemme, var den lille pige efterhånden blevet en ung kvinde.
I 2013 begyndte hun på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun skulle læse Kommunikation. Hun lærte teori og fik evner, der var nyttige i enhver virksomhed.
I hendes fritid satte hun stor pris på, at brænde det overskydende energi af på en fodboldbane og være sammen med hendes veninder.

Og selvom hun var glad for at være tilbage i Danmark, var kærligheden til Cambodia ikke forsvundet
– tværtimod forstærket.
Savnet var ikke til at tage fejl af: hun manglede Cambodia i hendes hverdag.

Heldigvis var Michala fortsat nysgerrig og frygtede hverken kaos eller flere nye eventyr – derfor kastede hun sig i efteråret 2014 ud i hendes største eventyr hidtil: Iværksættereventyret.

Dette gjorde hun med virksomheden MicMic.
Dedikeret til Cambodia – så der altid var lidt Cambodia i hendes hverdag.

MicMic blev født i hjertet af passion. En passion for både kreativitet, design og at rejse. Den har både båret og løftet brandet lige fra begyndelsen.

MicMic blev sat i værk, da Michala en dag styrtede forvirret rundt efter en ny clutch. Det var dog
en stor udfordring, at finde en rummelig taske uden forfærdelig print og i høj kvalitet. Når hun endelig fandt en med potentiale, var prisen højere end hendes månedsløn!
Det var derfor i disse frustrerende dage, hun besluttede sig:
Hun ville lave en alt-mulig-taske, men uden alt-mulig print. Kvaliteten skulle være høj, og prisen lav.
Derfor valgte hun, at holde sig til følgende 3 punkter:

– Stilren
– Høj kvalitet
– Prisbevidst
Af denne grund var MicMics første item en clutch, der levede op til disse krav. Men det blev hurtigt til flere clutches i forskellige størrelser – og ikke mindst farver.

Siden da er kollektionerne naturligvis blevet udskiftet og udvidet med både computer- og iPadcovers samt tasker og punge.

MicMic fokuserer dog fortsat på at lave nogle stilrene lækre items i høj kvalitet. Produkterne er udarbejdet af forskellige typer nøje testet og udvalgt kvalitetslæder, ruskind, filt og canvas. Det hele i neutrale og jordslåede farver, der aldrig går af mode.

Alle designs er inspireret og navngivet efter områder Michala har besøgt eller boet, hvilket også beskrives under hvert produkt. På denne måde er der en lille historie tilknyttet hvert item.

Michala er vild med kombinationen af personlighed, høj kvalitet og udenlandsk inspiration – det håber hun også, I er.

Mange Knus
Michala,
MicMic