Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0,00 DKK

levering

Alle ordrer koster 29 danske kroner uanset ordrens beløb eller størrelse.
Som udgangspunkt leveres bestillinger med Post Nord til den ønskede leveringsadresse. Hvis din ordrer har andre leverings muligheder, vil de vise sig under bestillingen.
Normalt vil din ordre blive behandlet og sendt samme dag, som betalingen er modtaget. Post Nords leveringstid tilføjes bagefter (normalt 1-4 hverdage).

betaling

Ordrer hos MicMic betales via PayPal eller Dankort. Du kan vælge mellem betalingsmulighederne, når du betaler.

Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du nemt og hurtigt oprette en, samtidig med at du betaler.

Du kan også sagtens betale som en almindelig bankoverførsel eller med MobilePay.
For at gøre dette, skal du sende en mail til
kontakt@micmic.dk,

I mailen skal du oplyse følgende:

Fulde navn på det produkt du ønsker samt evt. farve
Dit fulde navn
Leverings- og faktura adresse
E-mail
Telefon nummer

Derefter overføre prisen på din bestilling, samt 29kr for levering til:

Registrerings nummer: 6610
Konto nummer: 0002722966

Eller
Ved MobilePay overføre beløbet til telefon nummer:
+4530224853

Vi kvitterer altid for modtagelsen af din mail, samt sender pakken så snart pengene er modtaget.

Alle priser er inklusiv moms og i danske Kroner (DKK). Beløbet trækkes når varen afsendes.

fortrolighed

Ved bestilling hos MicMic du bliver bedt om at indtaste en række oplysninger, herunder navn, adresse, e-mail og telefonnummer mv. Denne information er afgørende for levering af ordrer, men også i tilfælde af eventuelle uforudsete problemer eller andre særlige omstændigheder før, under eller efter forsendelsen.

For at indgå aftale eller køb hos os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger for at kunne sende varen til dig.
MicMic respekterer fuldt ud fortrolighed af alle personlige oplysninger, du giver på denne hjemmeside. Ingen oplysninger bliver overdraget eller gjort tilgængelige for andre. MicMic er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse af alle personlige oplysninger.
Hvis du er registreret hos MicMic, kan du til enhver tid anmode om, hvilke oplysninger vi har om dig eller at din data skal glemmes – rettighederne er efter Persondataloven.
Hvis du ikke er enig i denne politik, skal du ikke bruge denne hjemmeside.

produkter

Mange af produkterne hos MicMic er produceret i ægte læder. Da læder altid er forskelligt, kan der synes at være variationer i hvert produkt. Desuden kan det ikke forventes, at hvert produkt vil være tilgængeligt på hjemmesiden i ubegrænset tid. MicMic er en virksomhed i konstant udvikling, så der vil være løbende ændringer af de enkelte produkter, og en vis mængde af forandringer i hele kollektionen. Af samme grund, er vi altid åbne for feedback eller nye idéer!

Du er mere end velkommen til at sende en mail, hvis du har konstruktive forslag til MicMic.
E-mail: kontakt@micmic.dk

returret

Bestillinger hos MicMic er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal dette meddeles inden 14 dage, og herefter har du endnu 14 dage til at sende varen retur (OBS: Hvis det er en julegave, har du naturligvis 14 dage efter d. 24. december til at sende varen retur. I dette tilfælde skal du notere i ordren, at det er til en julegave).
Dog sætter vi stor pris på, at fortrydelsen meddeles hurtigst muligt efter modtagelsen.
Hvis du returnerer købte varer, må de ikke være brugt ud over, hvad der er muligt, hvis den afprøves.

Bemærk, at du er ansvarlig for eventuelle forsendelsesomkostninger og gebyrer i forbindelse med returnering. Varer tabt i transporten fra dig til MicMic, vil der ikke blive kompenseret for.

Ved returnering af en vare, er det vigtigt at ledsage pakken med en kopi af din faktura. Det gør vores arbejde lettere, og derfor din service meget hurtigere.
Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund for returneringen, men vi vil sætte pris på, hvis du alligevel gør det. Det gør det muligt for os, at vide hvor vi skal sætte ind for at forbedre sortimentet eller vores service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele beløbet på fakturaen.

Der er naturligvis altid 2 års reklamationsret på alle varer.

Hvis du fortryder dit køb skal du sende varen retur til følgende adresse:

MicMic
Elbagade 65, 4. tv.
2300 København S
Danmark